CV-pimpen

CV-pimpen

Wil je meer kans maken op die leuke baan?
Wil je een cv die opvalt tussen andere cv’s?

MP Logo Design kan je cv pimpen / opleuken, zodat hij (grafisch) aantrekkelijk is om te zien en te lezen. Vorm, kleur, lettertype en foto’s geven je cv een persoonlijke uitstraling.

Met een unieke cv kan je in één oogopslag laten zien wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waar je voor staat. Wij letten er op dat de uitstraling past bij de functie waarop je solliciteert en dat de cv goed en duidelijk leesbaar is.

De CV-pimp is ook heel goed te gebruiken op Social media, zoals LinkedIn en Facebook.

Het nieuwe solliciteren

Tijden veranderen! Het solliciteren van nu is heel anders dan een aantal jaar geleden. Je sollicitatie komt op een grote stapel terecht tussen tientallen en soms ruim honderd andere sollicitaties. De eerste selectie wordt vaak door een computer gedaan, als de juiste steekwoorden er niet in staan belandt je cv op de nee-stapel. Dit is al een gemiste kans! Vervolgens kan er een recruiter tussen zitten die in 6 tot 9 seconden beslist of de cv en motivatie de moeite waard zijn om te lezen. Daarna komt je sollicitatie pas bij de juiste persoon terecht die de cv echt gaat beoordelen. Het is dus van belang dat je cv naast de juiste inhoud ook opvalt, goed in elkaar zit en lekker leest!

Je kan je cv en de motivatiebrief laten pimpen zodat je opvalt in de massa.  Dit biedt meer kans om uitgekozen te worden voor een gesprek en zo die leuke baan te krijgen.

Motivatiebrief

Ook de motivatiebrief is heel belangrijk! Geef hem dezelfde stijl als je cv. met een unieke motivatiebrief kan je de lezer nieuwsgierig maken naar jou cv en jou als persoon.

Werkwijze

Tijdens het eerste contact per telefoon of mail bespreken we of we een persoonlijke afspraak maken. Tijdens een persoonlijke afspraak krijgen wij een goed beeld van jou als persoon en je kwaliteiten, vaardigheden en interesses.

De tekst van je huidige cv wordt overgenomen en waar nodig aangepast zodat de tekst inhoudelijk goed is en lekker leest. Je cv wordt mooi opgemaakt in een professioneel grafisch programma en geleverd als PDF document via e-mail. Creatief, zakelijk, modern, vernieuwend, serieus, vriendelijk, sportief, milieubewust, alles is mogelijk!

Na de betaling levert MP Logo Design je nieuwe cv. De afbeeldingen kan je toevoegen aan je sollicitatie of gebruiken op LinkedIn of Facebook. Als je wilt kan je je cv zelfs laten drukken zodat je flyers hebt om uit te delen als je bij bedrijven langs gaat of gaat netwerken.

Tarieven CV-pimpen

Tarieven zijn excl. 21% BTW.

CV-pimpen
A4 formaat 1 pagina € 70,–
A4 formaat 2 pagina’s € 100,–

Motivatie brief
A4 formaat 1 pagina € 50,–

Abonnement
€ 50,– per jaar, voor aanpassingen van je cv na de levering.

Overige prijzen
Gesprek op locatie: binnen Tiel is gratis, buiten Tiel kilometer vergoeding.
Kosten van betaald parkeren wordt op de factuur bijgeschreven.

Contact

Heb je een vraag, wil je meer weten of een afspraak maken?
Vul het contactformulier in, dan neem ik binnenkort contact met je op.